Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Certificare ISO 27001

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Sistem de Management al Sec. Info.
Out Of stock
Descriere
RS Cert va propune un program complet de certificare ISO 27001. Pentru informatii legate de programul de certificare ISO 27001, contactati echipa noastra de profesionisti. Cereti o oferta!

Sistemul de management al securitatii informatiei ISO 27001 reglementeaza politicile si procedurile de securitate la nivel de organizatie sau unitate functionala, adresata in scopul definit prin procesul de implementare. ISO 27001 este un standard care stabileste cerintele pentru un Sistem de Management al Securitatii Informatiei. Ajuta la identificarea, managementul si minimizarea amenintarilor care afecteaza de obicei informatia.

Avantajele unui sistem standardizat de management al securitatii (SMSI) sunt regasite in reducerea riscurilor la adresa securitatii informatice si abordarea structurata si standardizata a sistemului informational. Familiarizarea conducerii cu problemele legate de securitatea informatiilor si controalele asociate va determina, in mod direct, imbunatatirea mediului de control, implicand, in acelasi timp, revizia cu regularitate a politicilor si procedurilor de securitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura